Itt az ősz – ernyőket fel!

Hűvösebbek a reggelek, rövidebbek a nappalok, és a kutya is egyre többet fekszik a kandalló pattogó fénye előtt: az ősz megérkeztének csalhatatlan jelei ezek.

Ahogyan egy jó ernyő megóv minket az esőtől, úgy védenek bennünket a biztosítások is: házunkat, lakásunkat és értékeinket megfelelő vagyonbiztosítás megkötésével, egészségünket életbiztosítási megoldásokkal, hosszú távú megélhetésünk kérdését pedig minőségi nyugdíjbiztosítással tudhatjuk jó helyen.

Takarékosság a nehezebb időkben? Mindenképpen!

Ne feledkezzen meg Róla: ha még idén megköti nyugdíjbiztosítását, befizetése után 20 százalék (maximum 130.000 Ft) adójóváírásra válhat jogosulttá. Sok kicsi pedig sokra megy!

 

Node mennyit számít évi 130.000 Ft?

Miközben a rekordinfláció napjait éljük, tudjuk, hogy az öngondoskodás után visszaigényelhető adó összege évtizedes távlatban változatlan.

Ezen szomorú tény mellett azonban nézzük meg, mire is elég 130.000 Ft, ma?

  • átlagos fogyasztású személyautóval megtehetünk belőle 3600 km utat,
  • kifizethetjük egy 100 négyzetméteres üzlet vagy iroda mintegy 2 hetes téli gázszámláját,
  • de ha úgy döntünk, az egyik népszerű diszkontláncban kaphatunk érte 236 db akciós jégsalátát is.

Lássuk be, ez nem túl bíztató. De vajon mi történik akkor, ha 10 éven keresztül ez az összeg nyugdíjbiztosításunkon íródik jóvá?

A különbség így már látványos: az állami adóvisszatérítés maximális igénybevétele mellett, éves 4 százalékos hozammal kalkulálva a 10 év alatt 1,5 millió forint többletbevételre tehetünk szert. Nem hiába tartották a régiek: sok kicsi sokra megy!

Forduljon bizalommal a Sinus-Fair Consulting Kft. tanácsadóihoz!

Megosztás: