Egészségbiztosítás

Egészségünk a legnagyobb kincsünk – tartja a mondás.

Sokszor azonban túlságosan természetesnek vesszük, hogy egészségesek vagyunk, és nem gondolunk bele, hogy mit eredményezne egy esetleges baleset, betegség.

Pedig az egészség az alapja minden további tervnek – a munkában és a magánéletben egyaránt.

Érdemes tehát előre gondolkodni, és a rosszabb eshetőségre egyfajta „B” tervvel készülni, amelyben kiemelt szerep juthat az egészség-és életbiztosítási megoldásoknak.

A kulcsszó az öngondoskodás: de hogyan fogjunk hozzá?

Betegség esetén szeretném, ha magán-egészségügyi intézményben látnának el?

Igénylem, hogy egy biztosító közreműködjön az ellátásom megszervezésében?

Vagy inkább egyszeri, egyösszegű biztosítási kifizetést szeretnék, hogy lelkifurdalás nélkül szabadságra mehessek, és a gyógyulással törődhessek, miközben tudom, hogy szeretteim megélhetése továbbra is biztosított?

Vajon melyik öngondoskodási koncepció a legmegfelelőbb az Ön számára?

Az Ön Sinus-Fair tanácsadója áll rendelkezésére, annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb megoldást találjuk meg.

Tudta-e?

Magyarországon az állam biztosítja a társadalombiztosítás keretein belül az ellátásunkat betegség vagy baleset esetén, de a hosszas várólisták miatt sok esetben heteket, hónapokat kell várni a diagnosztikai vizsgálatokra. Műtétekre, kezelésekre bizonyos esetekben még többet.

Módunkban áll ugyanakkor élet- vagy egészségbiztosítást kötni, amelyek élethelyzettől, foglalkozástól, életkortól és egészségi állapottól függő, ideális megoldást kínálják Önnek és szeretteinek.

Választhatóak szolgáltatásfinanszírozó és összegszerű egészségbiztosítások is, amelyek kiegészítői lehetnek az állam által biztosított egészségügyi rendszernek. Ezek segítségével például kritikus megbetegedések esetén egyösszegű támogatást kaphatunk egy biztosítótól, vagy napi térítési díjat igényelhetünk kórházban tartózkodásunk idejére

További információért, részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal munkatársainkhoz, közvetítőinkhez vagy írjon nekünk, itt!

Kapcsolat