Vagyonbiztosítás

Tudja biztonságban vagyonát!

Elemi károk, bűncselekmények, balesetek, közüzemek meghibásodása – csak pár példa, amely fenyegetheti hosszú évek munkájával megszerzett vagyonát, javait.

Rettegés helyett azonban érdemes előre gondolkodni: segítünk, hogy megtaláljuk az Ön számára leginkább ideális megoldást!

Ügyfeleinkkel minden esetben részletes, igényeiket elemző beszélgetéssel kezdjük az együttműködést, amely lehetővé teszi, hogy Ön személyesen is találkozzon Sinus-Fair tanácsadójával.

Sajnos az életben nem minden történik terv szerint, ezért az egzisztenciális rizikókat a minimumra szükséges csökkenteni.

Azért, hogy Ön és környezete egy nem várt esemény bekövetkeztekor biztonságban tudhassa életét, az Ön Sinus-Fair tanácsadója kitér a vagyonbiztosításon belül lopáskár, természeti csapás, személyes felelősség biztosítás lehetőségére is.

Hiszen tudjuk, hogy a magas igényekre a minőségi biztosítás a válasz!

Hogy mennyire előrelátóan gondolkodik az SFC ügyfelei érdekében, azt azon is lemérheti, hogy milyen körültekintéssel foglalkozunk a különféle kockázatok lehetőségével. Nálunk nem a biztosítások mennyiségén, hanem -mint mindig a Sinus-Fair Consultingnál- a minőségén van a hangsúly.

Prémium biztosítás

Figyelünk ügyfeleink meglévő biztosításainak alakulására és rendszeresen tájékoztatást adunk az új lehetőségekről. A kárrendezésben segítséget nyújtunk, egyedi igényeikre a legoptimálisabb megoldásokat kínáljuk.

Ingatlan vagy ingóság biztosítása? Műtárgyak, régiségek, magas értékű műszaki cikkek? Avultatás, értékcsökkenés, ingatlanpiaci árak változása?

Számos kérdés felmerülhet, miközben a biztosítási termékek között válogat.

Kapcsolat