Rólunk

„Több, mint biztosítás. Gondoskodás, Önnek!”

Vállalkozásunk tulajdonosai és munkatársai több évtizedes tudással, tapasztalattal, rendelkeznek a biztosítások terén.

Célunk, hogy biztosítási alkuszként prémium szolgáltatói minőséget jelenítsünk meg a hazai piacon, rugalmasságunkkal, ügyfél-orientált gondolkodásunkkal, valamint munkatársaink és partnereink szakértelmével kívánunk kiemelkedni versenytársaink közül.

Komplett megoldások – Önnek!

Eltérő élethelyzetek, eltérő igények, személyre szabott megoldások! Nálunk a középpontban az Ügyfél áll, aki számára egyéni élethelyzetének, igényeinek megfelelő biztosítási termékeket és szolgáltatásokat kínálunk.

Vigyázunk Önre és értékeire!

Bölcs ember, aki a legjobbat reméli, de a legrosszabbra készül – tartja a mondás. Biztosításaink vigyáznak lakására, elkísérik külföldi útján, támogatják Önt és családját egészségügyi problémák esetén, és gondoskodnak az anyagilag független, gondtalan nyugdíjas évekről.

Rólunk

Csapatunk

Munkatársaink évtizedes szakértelemmel, tapasztalattal állnak rendelkezésére. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy Önnek is megtaláljuk a legoptimálisabb biztosítási megoldást!

“Generációkon át”

Hogy miért vált a fenti mottó vállalkozásunk jelszavává? Munkatársaink több évtizede dolgoznak azon, hogy megtalálják a partnereink számára legoptimálisabb biztosítási megoldásokat. Elégedett ügyfeleink pedig tovább vitték cégünk jó hírét – és így az ő gyermekeik, unokáik is minket választottak. Ezért büszkén állíthatjuk: a Sinus-Fair Consulting generációkon át áll rendelkezésre!

Miért mi?

  • mert nem vagyunk nemzetközi biztosítótársaságok, vállalatcsoportok elkötelezett tagjai, így valóban az ügyfeleink számára legelőnyösebb termékek érhetőek el nálunk
  • mert hosszú, sok esetben évtizedes személyes kapcsolat fűz ügyfeleinkhez, nálunk a gyakorlatban is az „ügyfél az első”
  • tudjuk, mert tapasztaltuk: az elégedett ügyfél a legjobb ajánlólevél
  • mert a személyes találkozásokban hiszünk, a nálunk nincsenek hosszas telefonos várakoztatás, megjegyzendő kódok, call centerek
  • mert ügyfeleink kiszolgálásában évtizedes tapasztalattal rendelkező, szakértő munkatársak vesznek részt
  • mert felelős szolgáltatóként fontosnak tartjuk a fenntartható gazdálkodást, és alacsonyan tartjuk ökológiai lábnyomunkat

Cégcsoport

Társaságunk a családi tulajdonban lévő, veszprémi székhelyű Sinus-Fair Cégcsoport tagja. Tulajdonosaink és munkatársaink évtizedes tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek a biztosítások terén. 

Bármely célú biztosításáról is legyen szó, ügyfeleink számára a legjobb kondíciókat gyűjtjük össze és szakmai szempontok mentén segítjük a megfelelő termék kiválasztását.

A mai világban mindenképpen hibás az az elgondolás, hogy bátran támaszkodhatunk az állam segítségére bármilyen káresemény, baleset, egészségromlás vagy akár a nyugdíjas évek eljövetele esetén. Ehelyett felelősséget kell vállalnunk önmagunkért, és szeretteinkért.

Bár mi sem látjuk előre, mit tartogat a jövő, Önnek is segítünk időben felkészülni rá!

A Sinus-Fair Consulting Kft. a Sinus-Fair Corporate Zrt. függő ügynöke.

A Sinus-Fair cégcsoport további tagjai:

cropped-sfc_company-2

Társadalmi felelősségvállalás

A Sinus-Fair Consulting Kft. kiemelkedően sikeres, hazai tulajdonban működő vállalkozásként  elkötelezett híve a környezettudatos működésnek és a társadalmi felelősségvállalásnak.

Társaságunk gazdasági és iparági szerepe mellett társadalmi felelősségvállalási tevékenységével is hozzájárul az értékteremtéshez, valamint a társadalmi és természeti értékek megőrzéséhez.

Épületeink fenntartható technológiákkal készülnek, növekvő arányú megújuló energiaforrásokkal üzemelnek. Üzleti tevékenységünk során preferáljuk a fenntartható befektetéseket.

Veszprém megyei székhelyű vállalkozásként elkötelezettek vagyunk a helyi értékek és kisközösségek támogatásában.