SFC tavaszi Ügyfélklub

Február 20-án, 14 órai kezdettel került megrendezésre az SFC Csoport tavaszi Ügyfélklubja. A délután eseményi a már megszokott mottó jegyében teltek: a meghívott vendégek érdekes és izgalmas, pénzügyi témájú előadásokon vettek részt, amelyet követően, finom falatok mellett, kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílt. 

Úgy tapasztaljuk, az Ügyfélklub eseményei nem feltétlenül csak az elhangzó szakmai tartalom, hanem a személyes találkozások lehetősége miatt is töretlenül kedvelt partnereink körében: az előadások előtt, vagy azok szünetében sorra alakulnak a kisebb-nagyobb beszélgető körök, és ügyfeleink a program végével rendszerint nem csak új és friss információkkal, hanem személyes kapcsolatokkal gazdagodva távoznak otthonaikba. 

A tavaszi Ügyfélklub keretében ezúttal két kiemelt előadásra került sor: Miszori István érdekfeszítő tájékoztatót tartott a Mezzanine egyes pénzügyi eszközei mögött álló befektetési politikáról, így a résztvevők a német és spanyol ingatlanpiac elmúlt évi fejleményei és várható jövőképe mellet az életbiztosítások amerikai másodpiacáról is hallhattak néhány gondolatot. A második előadást Johannes Palla tartotta a Habona Invest részéről, aki nem csak a Társaság több, mint tíz éves történetével ismertette meg a résztvevőket, hanem a jelenleg futó ingatlan-fejlesztési projektjük, a Pareus II. program szakmai és műszaki részleteibe is bepillantást engedett. 

Köszönjük vendégeink és előadóink részvételét, hamarosan ismét találkozunk!

Megosztás: